torstai 21. syyskuuta 2017

Uudet valkeat lakanat



Silloin kun olin nuori, vajaa parikymppinen tai jotain, tuli TV:stä kotimainen Puhtaat valkeat lakanat. Se oli suosikkisarjani, mutta niin ovat nämä lakanatkin: uudet valkeat lakanat.




Hotellien valkoisessa petauksessa on sitä jotain; puhtautta, raikkautta ja pilkahdus arjen ylellisyyttä. Varmaan sen vuoksi minäkin olen ihastunut vitivalkoisiin kuviottomiin lakanoihin. 

 

Meille hankittiin jo jokin aika sitten ihanat Finlaysonin Elegia puuvilla-satiiniset  lakanat ja nyt niille hankittiin vaihtokappaleet. Lisäksi tokaluokkalainen neitimme halusi valkoiset lakanat, joten nyt koko perhe nukkuu pehmoisissa puuvilla-satiineissa - aina. Aina siksi, että lakanoita on nyt kaikille tuplaten, joten toisten ollessa pesussa, toiset ovat käytössä.






Vanhat lakanat löysivät uuden tärkeän tehtävänsä nahkapouffin täytteenä, mutta siitä enemmän toisessa postauksessa. Nyt nautitaan pehmeistä puhtaista uusista ylellisistä valkoisista ja ja ja... siis ihanista lakanoista! 

 

 ♥ Nukkukaa hyvin! ♥ 

- Mirkka -


9 kommenttia:

  1. Heippa, miksen edes haulla löydä valkoisia Elegia-lakanoita??
    Marja ihmettelee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa vaan Marja! Sama juttu oli minullakin; yritin googlettaa noita lakanoita, mutta tuloksetta. Ostin lakanat Kuopion Carlsonilta, joten olisikohan Finlaysonilla ja Carlsonilla jokin yhteisdiili. Vähän niin kuin Stockan hulluilla päivillä on välillä tarjolla tuotteita, mitä ei muualta löydy. Nämäkin lakanat olivat Carlsonin synttäripäivien erikoistarjouksia, joten who knows... :)

      Poista
  2. Täällä nukutaan myös (tällä hetkellä) valkoisissa lakanoissa, pellavaisissa tosin. Niissä on kyllä ihanaa raikkautta!

    Hyviä unia sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pellavaiset kiehtois muakin, mutta nyt mennään näillä, enkä kyllä valita. :)

      Nukutaan Sini hyvin - valkoisissamme! ♥

      Poista
  3. Minäkin muistan tv:stä tuo sarjan ;)
    Onpas ihanan kutsuva vuode!
    Jotenkin näin vanhempana arvostaa sitä, että vuodevaatteet tuntuu mukavilta ja plussaa tietysti on kaunis ulkonäkö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milli! Kieltämättä hyvin on nukuttanut pehmeissä lakanoissa - ja tuolla tyynymeressä. Ja lisää pitäisi saada, koristetyynyjä meinaan, mutta se sallinettakoon meille sisustushörhöille. ;)

      Voi että oli kauniita kuvia sinun blogissa, niin kauniita, että oli pakko liittyä vakilukijaksesi! ♥

      Poista
  4. Ihanat kuvat, alkaa tulla ihan uni noita lakanoita katsellessa! :D Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna, hyvin täällä on nukuttukin!
      Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa sinnekin - toivottavasti teilläkin on aurinko hellinyt tänään. ♥

      Poista
  5. Kaunis peti ja kyllä tuli puhtaat valkoiset lakanat katsottua kun tyttöni sai nimekseen Emilia ❤️ Reilu 21 vuotta sitten. Valkoiset petivaatteet kyllä ovat niin puhtaan näköiset ja kyllä olen niistä tovin haaveillut.

    VastaaPoista

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |