maanantai 23. lokakuuta 2017

Satumainen joulu ja arvonnan voittaja





Satumainen joulu -kirjan arvonta on nyt suoritettu ja onnellinen voittaja löytynyt. Onnettarena toimi Tilda-tonttusemme ja hänen piparin tuoksuinen sormi osui Mikaela Takalan nimen kohdalle - onneksi olkoon Mikaela!



Marraskuu lähenee huimaa vauhtia, joten eikös nyt alkaisi olla aika korkata glögipullot ja paistaa ensimmäiset piparipellilliset - herätellä pikku hiljaa kesäunilla olleet joulufiilikset mausteisten tuoksujen kera.




Kirjasta löytyy vaikka mitä piristäviä jouluideoita: herkkuja pienille ja isoille tontuille pikkulintuja unohtamatta, jouluntuoksuisia kauneusvinkkejä ja vinkki pikaiseen remonttiinkin. Ei siis pelkästään kauniita kuvia, vaan kaikkea kivaa puuhastelua jouluun ja ennen kaikkea sen pitkään odotukseen. 




Postausta kirjoittaessa iski kuningasajatus: seuraavaksi vetäisen villasukat jalkaan, lämmitän kupillisen glögiä (tämän joulun ensimmäisen!) ja käperryn sohvan nurkkaan fiilistelemään - joulufiilistelemään.

  Tunnelmallista talven odotusta  

ja lämpimät onnittelut voittajalle!

- Mirkka -

2 kommenttia:

  1. Mikaela Takala23.10.2017 klo 18.10

    Kiitos Tilda-tontulle! Olen tosi iloinen että piparintuoksuisiin sormiin tarttui minun arpani. Joululahja etukäteen näin hyvissä ajoin. Ajattelin liittyä etänä seuraasi ja lämmittää tämän vuoden ensimmäisen glögi mukillisen.

    VastaaPoista

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |