sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Ei dagen efter - vaan julen efter!


Joulu tuli ja meni, ilman yhden yhtä some-päivitystä mihinkään kanavaan. Joulunpyhät kuluivat aivot narikassa ja arkirumbaa nollatessa, joten ei tullut mieleenkään ottaa kameraa käteen tai istuutua tietokoneen ääreen. Sen verran sentään ryhdistäydyin, että napsaisin pari kuvaa joulupöydästä itselle muistoksi, mutta siinä kaikki. Jouluhan on rauhoittumisen aikaa ja minulla se tosiaankin oli sitä - aaah. Nyt jaksaa taas ja päässä pyörii jo mitä ihmeellisempiä kuvauskulmia ja jutunjuuria. 
Meidän kodin joulustailaus meni yksinkertaisella sabluunalla. Varsinaiset koristeet jäivät varastoon ja joulutunnelma luotiin erivärisin palloin koristellulla kuusella, ikkunan mustalla joulutähdellä  ja mustilla kruunu- ja pöytäkynttilöillä. Kuulostaa pliisulta, ehkä synkältäkin, mutta ei todellakaan ollut sitä. Ihmettelin vähän itsekin, että mistä se joulufiilis tupaan oikein tulee, kun perinteiset koristeet eivät sitä ainakaan tehneet. Kai se oli oma rauhallinen mieli ja osansa toi varmasti myös sisustustyylimme: vanhaa talonpoikaista, tummaa puuta ja mustaa metallia. Siihen kun lisää kynttilänloisteen niin avot: se on siinä!Vähäinenkin koristelu alkaa jossain vaiheessa ahdistamaan ja nyt oli aika riisua koti normiarkeen. Tänä jouluna ei ruokaähky onneksi vaivannut, mutta tavaraähky on antanut merkkejä jo jonkin aikaa. Eli eikun hihat heilumaan ja tavaraa karsimaan. Ensimmäiseksi kyytiä saivat opiskelukamat eli makuuhuoneen työnurkkaus on nyt siistitty ja sisustusopintojen muistiinpanot ja tuotokset arkistoitiin kaappiin piiloon. Isoja ja pieniä koristeita on lähtenyt sieltä sun täältä varastoon jäähylle ja nyt on rauhallinen mieli niidenkin suhteen. Nyt on hyvä.Olisiko tämä kirjaimellisesti uuden vuoden aloittamista puhtaalta pöydältä?


Ihanaa joulun jälkeistä kaikille ja ennen kaikkea 

vieläkin parempaa tulevaa vuotta!

- Mirkka -


2 kommenttia:

 1. Juurikin niin! �� itselläkin tulee joulun jälkeen sellanen tavaraähky ja uudistus vimma, että joulu lähtee jo ennen uuden vuoden juhlintaa vintille ja samalla muutenkin tulee karsittua! �� Ja uusi vuosi aloitetaan aina puhtaalta pöydältä �� Hyvää uutta tätä vuotta! ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samoilla linjoilla täälläkin, en todellakaan jaksa odottaa loppiaiseen joulukoristeiden poistoa! Puhtaalta pöydältä on hyvä aloittaa uudet kujeet. :)

   Kiitos - ja kaikkea ihanaa myös sinun kuluvaan vuoteesi! ♥

   Poista

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |