lauantai 19. toukokuuta 2018

Kesä tuli ja verhot lähti!

 

  
  Siinäpä se tärkein jo tulikin, eli verhot veks! Makuuhuoneidemme verhot lähtivät jo viime syksynä, ja nyt kun kesä yllättäen koitti, niin keittiö-olohuone -akselimmekin kaipasi oman raikastusruiskeensa. Ja mikäpä sen nopeampi sisustuspäivitys kuin vetäistä verhot tangoistaan.

Uskomatonta, miten paljon noin pieni juttu tekee! Sekunnin sadasosan huone vaikutti alastomalta, mutta heti sen perään valtasi ihanan avara tunnelma. Suosittelen ehdottomasti, jos kaipaat nopeaa ja edullista huoneen yleisilmeen piristystä! 


Aika näyttää ripustanko verhot takaisin syksymmällä. Voihan hyvinkin olla, että silloin kaipaa taas lämmintä hyggeilytunnelmaa. Toisaalta, olen suunnitellut välillä jo verhotankojen poistoakin, joten saas nähdä mihin vielä päädytään. 

Niin tai näin, mutta nyt nautin verhottomuudesta; se toi niin monta "lisäneliötä" ja huone sai kuin jatkumon pihallemme, jossa pieni pihapuutarhamme alkaa päästä pikku hiljaa parhaaseen teräänsä. 

Nautin tästä hetkestä ja pihan vehreän vihreästä näkymästä - näkymästä, jota verhot eivät enää peitä. 


KESÄterkuin,

- Mirkka -


P.s. Vaikka otin kuvat heti aamulla, jolloin aurinko ei vielä paahtanut täysillä, niin ikkunoista heijastava valo tuotti silti omat ongelmansa kuvien laadun suhteen - pahoitteluni ei niin priimatavarasta!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |