lauantai 5. toukokuuta 2018

Pelkistetympi eteinen

 Nyt kun makuuhuone on riisuttu talonpoikaistyylistä, oli vuorossa viereinen huone eli eteinen. Vanhojen ladonlautojen koristama sivutaso vaihtui pelkistetympään IKEAn BESTÅ -sarjan kaappiin. Kaapin jalat jätettiin kaupan hyllylle ja kaappi nostettiin seinälle, jolloin tilaan saatiin avaruutta atk-pöytämme tavoin, kun lattiatila jää vapaaksi. Ja mikä tärkeintä; villakoirien metsästys helpottuu huomattavasti!

Pientä päänvaivaa ja kukkaron laihtumista aiheutti seinällä ollut pistorasia, joka piti siirtää, jotta kaappi saatiin halutulle korkeudelle. Seinällähän oli jo ennestään suuri pyöreä peili, jonka asennus oli sen  verran hikikarpaloita otsalle nostattava kokemus, ettei peilin siirtäminen tullut ensimmäisenä mieleen, eikä edes toisena. Oli siis huomattavasti helpompaa kutsua sähkömies paikalle. Tai rehellisesti sanoen, se ei ollut todellakaan helppoa. Sähkärit elävät näköjään ammatillista kulta-aikaansa, eikä tällaiseen pikku hommaan meinannut millään saada tekijää.

Pistorasia on nyt kuitenkin siirretty, kaappi nostettu seinälle ja valaisin saatu paikalleen. Aiemmin valaistuksen hoiti IKEAn HEKTAR-valaisimesta ja FRÄCK-peilin haitarivarresta tuunattu seinävalaisin, joka vaihtui Doktor Housen Game -valaisimeen. Loppusilauksena IKEAn INDUSTRIELL-savivaasi strutsin sulille ja eteinen: DONE!
Ihanaa vapun jälkeistä (ja juhannusta jo odotellen)!

- Mirkka -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |