tiistai 9. lokakuuta 2018

Elämäni ensimmäinen taidehankinta!


Saanen esitellä: Lady Noble!

Olen jo pitkään seurannut Instagramissa mahtavaa taiteilija Piia Pieviläistä. Erityisesti hänen Ladyt ovat vieneet sydämeni ja monta kertaa olen kuumeisesti pähkäillyt, mihin saisin hänen tauluja mahtumaan. Ei liene yllättävää, että sisustajan seinät tuppaavat olla jo ennestään täynnä... Mutta kun se oikea tulee vastaan, löytyy hänelle näköjään heti paikka!

Piia julkaisi IG:ssä kuvan keskeneräisestä Lady Noblesta ja ihastuin siihen välittömästi. Tai oikeammin rakastuin. Lähetin samantien tarkempia tiedusteluja taulusta Piialle ja illan aikana viesti jos toinenkin vaihtoi omistajaansa. Nukuin silti yön yli, ennen kuin tein päätöksen taulun suhteen. Vaikka ikä tuo mukanaan ei-toivottuja ryppyjä ja lisäkiloja, niin se hyvä puoli vanhenemisessa sentään on, ettei enää tee hätiköityjä päätöksiä. Yleensä aina on aikaa nukkua yön yli.


Kun seuraavana aamuna löysin itseni taas Piian IG-tililtä ihastelemasta Lady Noblea, havahduin siihen, että nyt on kyse jostain vakavammasta. Niin vakavasta, että loppujen lopuksi Lady matkusti uuteen kotiinsa Savon sydämeen. Lady oli todella odotettu ja hänelle oli jo valmiiksi pedattu paikka makuuhuoneemme hyllyltä - Arvon Ladyn piti luonnollisesti päästä paraatipaikalle.


Taulun tilattuani tajusin, että tämä on elämäni ensimmäinen ihan oikea taidehankinta. Uskomatonta, minkä tunnelatauksen aito maalaus voi saadakaan aikaan. Silmäni lukkiutuvat joka kerta, kun katson hyllyllä ylväästi seisovaa taulua. Tämän tunnesiteen kautta olen myös ymmärtänyt, ettei taiteen hankintapäätöksiä tehdä maallisia tai mitään muuta ajatellen - ne tehdään pelkästään sydämellä. ♥

Suosittelen lämpimästi, että käyt katsomassa Piian taidonnäytteitä hänen www-sivuillaan ja Instagram-tilillä. Voin luvata, että silmäsi lepäävät (ja ehkäpä seinäsi täyttyvät?).

Taiteellisin tiistaiterveisin

- Mirkka -❙ Taulusta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan 

1 kommentti:

  1. Kävin kurkkaamassa Piian IG:ssa ja todellakin: upeita ladyja. Tämä vaatiikin vähän enemmän tutustumista :)

    VastaaPoista

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |