tiistai 14. tammikuuta 2020

Bo loves Kuopio - ja nyt se tuli kaupunkiin!Vihdoin ja viimein, on sitä jo odotettukin! 

Bo LKV on viime vuosien varrella laajentanut toimintaansa hurjaa vauhtia ja olen jo jonkin aikaa odotellut milloin on meidän vuoro, milloin Bo saapuu Kuopioon. Odotus palkittiin ja Kuopion ikioma Bo avasi ovensa 2.1.2020. Sain olla mukana avajaisillassa juhlistamassa tätä paikallista kiinteistömarkkinoiden huipputapahtumaa - ja pitäähän teidänkin päästä vähän juhliin kuokkimaan!


Sisustusaddiktoituneena kiinnitän huomioni tietty ensimmäisenä sisustukseen, eikä tämä uusinkaan Bo-tulokas tuottanut pettymystä. Kuopion toimiston sisustussuunnittelu on pitkälti paikallisen Mirella Höltän käsialaa ja täytyy sanoa, että kylläpä silmä lepäsi. 

Kun 150 neliön toimitiloihin oli kutsuttu noin 150 vierasta, voitte arvata, ettei sisustusta pahemmin päässyt kuvailemaan, joten kuvaaminen keskittyi lähinnä juhlahumun ja pöydän antimien ikuistamiseen. Eikä kuvailua yhtään helpottanut se, että toisessa kädessä oli kuohuvaa ja toisessa purtavaa; olisin ilmiselvästi tarvinnut henkilökohtaisen kuvausassarin! Mutta en valita, nyt keskityin seurusteluun, talon musiikki- ja muuhun tarjontaan, enkä todellakaan lähtenyt kotiin maha mouruten!


Kiitos Bo Kuopio kekkereistä ja hienoa, että me savolaisetkin saimme oman Bomme! 


Bo LKV:
Tervetulloo Savon piäkaapunkiin - tiällä on hyvä olla! 

- Mirkka -

1 kommentti:

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |