kotiliesi

maanantai 21. marraskuuta 2016

Hulluna Vernadaan 

  
Olen täysin hullaantunut Vernada-koruihin! Tyyli, laatu ja hinta - kaikki natsaavat näiden korujen kanssa. Minulla onkin tällä hetkellä kyltymätön korunälkä ja Vernada-valikoimaa selatessa huomaan hokevani koko ajan "tuo(kin) on pakko saada!" -mantraa.Pienestä pitäen olen ollut hienohelma-tyylilyyli, mutta varsinaista koruharakkaa en itsessäni ole tunnistanut. Päivästä toiseen on yleensä menty perussetillä ja juhlissa on sitten räväytetty rohkeammin. Mutta nyt se sitten iski: totaalinen arkikorukuume! Olisiko tämä sitten reilun 40 vuoden takaumaa, mutta nyt on koristeltava itsensä kuin joulukuusi! BTW, sehän sopii oikein hyvin sesonkiinkin. 


Joulu tai ei, mutta luulenpa koruhimoni iskeneen lähinnä siksi, että nyt löytyi korumallisto, joka osuu ja uppoaa meikäläiseen täysin. Ladylike ei ole minun juttuni, joten Vernadan yksinkertaisen tyylikkäät nahka- ja puukorut tupsuineen, sulkineen ja unisieppareineen tuntuu niin mun jutulta. Ja jos joku ei ole sattunut huomaamaan, niin mätsäävätpä aikasen hyvin kotimme sisustukseenkin. ;) itä koruja ei todellakaan säilytetä korurasian piilossa, vaan ne roikkuvat näkyvillä naulakossa. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla; emäntä koristeltu ja koti sisustettu! Joulukoristelu on siis jo täydessä vauhdissa; tänä vuonna aloitettiin emännästä, kodin ehtii sitten ennen aattoakin! ;)
 P.s. Enkös vaan olekin hankkinut itselleni ihania joululahjoja?!? 

 

Kilisee kilisee korunen, helkkyen välkkyen...

- Mirkka -  


 

 6 kommenttia:

 1. A-pu-a!!! ❤ Ei tarvinne kertoa tarkemmin... 😏 Joutunee klikkaamaan itsensä noille sivuille pikimmiten! 😄 Aivan ihania, sopisi minunkin tyyliin ja makuun. Harakkana olo vain pahenee iän myötä!! Että loppua ei näy tällä saralla 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin joululahjaostoksille Pia! Siis itselle tietty. Vernadan sivuilta löytyy ihan liikaa ihan liian ihania juttuja! ♥

   Mutta eikös vaan harakkana olo ole ihanaa?!? Kaikkea kimaltelevaa ja kaunista ympärillä - mitäpä muuta sitä ihminen tarvitsee. ;)

   Poista
 2. On kyllä kivoja koruja. Mä en oo tainnut aiemmin tohon merkkiin törmätäkään. Varsinkin toi rannekoru on tosi kiva! Ja just sopivan näyttäviä mutta kuitenkin "arkisia", niin tulee varmasti oikeasti arkena myös käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin mustakin! Korut on just sopivan arkisen tyylikkäitä, joten mä en pukeudu Pradaan, vaan mä pukeudun päivittäin Vernadaan! ;) Kandee käydä nettisivuilla, sieltä löytyy vaikka mitä "pakko saada" -juttuja.

   Poista
 3. Tosi kivan näköisiä koruja. Piti jo käydä nettikaupassa vähän kartoittamassa valikoimaa. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, hyvältä näyttävät! Mulla onkin lähes joka päivä jokin Vernada -käsi- ja kaulukorusetti käytössä. Korut on monikäyttöisiä, kun niitä voi yhdistää keskenään ja samaa korua voi käyttää esim. kaulassa tai kädessä. Korut ovatkin nimeltään monitoimikoruja ja sitä ne just on. Suosittelen! :)

   Poista

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |