keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Sammaloituva sohva   
Minä, vanha vihreän vihaaja, hurahdin syksyllä ja hankin sohvalle pari sammaleenvihreää koristetyynyä - oli vaan pakko!  
(vai ei muka vanha koira opi uusia tapoja) ;)
   
Ihastuin väriin niin, että sitähän oli saatava lisää, joten nyt sohvan valtaa iso ja ihanan pehmeä Jyskin Bellis-mikrokuituhuopa. Samaiselta huovanhakureissulta lähti mukaan myös Albinus-tuikkukippoja ja mausteinen värimaailma sai pisteen i:nsä päälle.

Vierivä kivi ei sammaloidu, mutta meidän sohva saa mun puolesta "sammaloitua" ja verhoutua kauttaaltaan vihreään väriin. Niin hyvin se nimittäin natsaa olohuoneen itämaisen maton ja ruskea-valkoisen sisustuksen kanssa.Christmas comes & vihreä rules! Näyttääkö muuten teistäkin, että meidän joulusta taitaa tulla itämaisvaikutteinen..?

 

Sammaleenpehmoisin & kynttilänlämpöisin terkuin

- Mirkka -2 kommenttia:

  1. Niin se vaan silmä tottuu uusiin väreihin ja juttuihin, kun vaan tarpeeksi kauan saa siedätyshoitoa inspiroivien sisustuskuvien muodossa. Mun lähi-jyskistä ei löytynyt noita sammalen sävyisiä tyynyjä, mutta nappasin sitten tosiaan matkaan vähän tummemman vihreän yksilön. Rehellisyyden nimissä tunnustettava, että siedätyshoito on edelleen käynnissä... että saapi nähdä kuinka kauan se saa olla paikoillaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän! Munkin vihreän viharakkaussuhde on kovin valikoiva värisävyn suhteen, eli vain tuo sammaleenvihreä käy - muut pysyköön kaukana meidän kodista!

      Poista

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |