perjantai 23. joulukuuta 2016

Mausteinen joulupöytä



Tänä vuonna meidän joulupöydän valtaa mausteet. Ei sanan varsinaisessa markityksessä, ihan perinteisillä jouluruoilla ja -mauilla mennään, mutta olen huranhtanut mausteisiin väreihin. Ennen kaikkea petroolinsininen on tehnyt voimakkaan vaikutuksen ja joulupöytään pitikin saada omat petroolit pellavaiset jokaiselle ruokailijalle. Jotta pellavaisia lautasliinoja ei tarvinnut hankkia useamman ruokailun vuoksi tuplaten tai pestä ruokailujen välillä, niin ratkaisin ongelman hankkimalla kaveriksi sinisävyisiä paperilautasliinoja. Summu siis pyyhitään paperiseen ja esteettinen nautinto luodaan pellavaisilla. 





Joulupöydässä nautitaan mausteisuudesta petroolinsinisten  lautasliinojen, sinimustien kruunukynttilöiden, ruskeiden oksien, kanelitankojen ja tähtianisten muodossa - tietenkään syvänpunaisia punaviinilasillisija unohtamatta. Niistä on meidän maustejoulu tehty!




♥ Kynttilänlämpöistä ja suklaansuloista joulua! ♥ 

- Mirkka -

10 kommenttia:

  1. Mukavan mausteista joulua teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitä se olikin - toivottavasti myös sulla oli ihana joulunaika! ♥

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Pia! Toivottavasti sinunkin joulu meni ihanasti ja herkkuja oli riittävästi! ♥

      Poista
  3. Wau,enpä olisi uskonut,että löydän näin ihanan,värikylläisen ja tunnelmallisen blogin tästä värittömästä ja minimalisesta valtavirrasta mikä blogi maailmassa tuntuu vallitsevan😊
    Ilmoittaudun heti seuraajaksi👍😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Riitta! Oikein iso KIITOS kauniista sanoistasi. :) Kieltämättä välillä olo tuntuu hieman oudolta linnulta, kun en taida mennä tyypilliseen suomalaiseen sisustusmuottiin, mutta tämä on mun tyyli ja se tuntuu niin omalta. Ihana kuulla, että se uppoaa johonkin toiseenkin - kiitos! ♥

      Tervetuloa seuraajaksi - toivottavasti en tuota pettymystä! ;)

      Poista
  4. Ihanat värit! Syvä petroolin sininen sykähdyttää myös mun sydäntä❤️ Selasinkin noita sun kuvia useampaan kertaan edestakaisin, kun on vaan niin kaunista! Ihanaa loppuvuotta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna - kieltämättä niin mustakin!

      Mulla oli noin 20 vuotta sitten voimakas sini-keltainen -kausi ja sen jälkeen sininen ei ole pahemmin innostanut. Nyt tuo petroolinsininen on astunut taas sisustus- ym. kuvioihin ja joulun alla sain vision, että sitä pitää ehdottomasti saada joulupöytään. Mun melko niukkakin väripaletti on siis saanut syksyn aikana uusia tulokkaita sammaleenvihreästä ja petroolisinisestä. Mielenkiinnolla katsotaan, kuinka kauan ne pysyvät mukana, vai onko ne vain hetken hourahduksia. ;) Kivaa vaihteluahan tällaiset aina tuovat, joten toivotaan, että mausteiset värit pysyvät mukana!

      Oikein ihanaista loppuvuotta sinullekin ja toivotaan, että meidän jokaisen uusi vuosi olisi aina kaikin puolin edellistä valoisampi! ♥

      Poista
  5. Ihana kattaus, värikylläinen. Olen ihaillut kuviasi instassa, nyt eksyin tänne blogiin, pitääkin tutustua paremmin. Oma tyylini on erilainen, ihana inspiroitua toisenlaista tyylistä. Pidänkin siitä, että tyylistä näkyy persoona. Siksi luenkin hyvin erilaisia blogeja. Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  6. Vaan olipas ihana lukea viestisi - kiitos kauniista sanoista! :) Olen samaa mieltä, eli on mukava seurata eri tyylien edustajia, kun sieltä voi löytää jotain omaa tyyliä rikastuttavia juttuja. Ja kukapa sitä aina jaksaisi plarata läpi samansisältöisiä sivuja ja kuvia. ;) Vaihtelu virkistää!

    Kävin pikaisesti kurkkaamassa blogiasi ja vaikutti oikein kiinnostavalta - ja sisustuskuvat olivat ♥. Kiitos mun seuraamisesta ja täältä tulee sulle uusi seuraaja! :)

    Kiitos samoin sulle oikein hyvää ja kauniita hetkiä tuova vuosi!

    VastaaPoista

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |