keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Ginipullo kynttilänjalkanaGinipullo on saavuttanut hurjan suosion kynttilänjalkana. Varsinkin Napue-pullo löytyy jo useammastakin sisustuskuvasta. Ihastuin itsekin samaiseen pulloon, mutta nuukana tyttönä en viitsinyt hankkia sitä ajatuksella, että kaadan sisällön viemäristä alas. Niinpä asia jäi hautumaan ja ehdin jo unohtaa koko pullon. 

Kunnes viininhakureissulla jäin Alkossa ihastelemaan kauniita pulloja ja ginihyllyllä huomasin MUI GIN -pullon. Pullorakkaus roihahti samantien ja pullo kummitteli mielessä niin kauan, että loppujen lopuksi se piti hankkia. Ja kun pulloa oikein kovasti haluaa, ei sen sisältökään enää ollut ongelma: Gini kaadettiin viinikarahviin ja rouva sai kauan himoitsevansa kynttilänjalan.
 

Ennen tyhjennystä pullo koristi kotiamme asetelmissa, josta olen kertonut aiemmin täällä. Kuten aiemmasta postauksesta huomaa, niin viinalla sisustaminenkin toimii oikein hyvin!


Luulenpa, että pienissä neliöissämme alkaa olla jo niin paljon kynttilänjalkoja ja tupruttelevia kynttilöitä, että taidan rauhoittua tällä saralla. Tasot on täytetty vanhoilla laboratoriopulloilla sekä ruskeilla kirpparilöydöillä ja nyt vielä ginipulloillakin. Eiköhän tällä kokoelmalla saada jo joulutunnelmakin aikaiseksi.

- Mirkka -2 kommenttia:

  1. Sä ja sun pullot, hih! Nyt oot aiheuttanut sen, että katselen pulloja sillä silmällä muuallakin kuin kirpputoreilla. Laivalla käydessä pihistin salaa tyhjän olutpullon ja työnsin käsilaukkuun, kun se oli niin kivan mallinen. Ennen kanniskelin matkoilta kotiin kiviä, kohta sitten kai tyhjiä pulloja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! :D Tämä on NIIN parasta palautetta! Jos kuulee, että on inspiroitunut toista omilla jutuillaan, niin ei voi muuta kuin kiitollisena ja nöyränä sanoa: KIITOS! ♥ Ja toinen "Hih!" sille, että olet hamstrannut tyhjän olutpullon käsilaukkuun - näillä tempauksilla me pysytään maineessa (hyvässä tai pahassa)! ;)

      Poista

| kiitos viestistäsi - ne ilahduttavat aina! |